Welcome, visitor! [ Register | Loginrss

Важно!

Важно! – За момента приключихме с промените в дизайна и функционалността на сайта. Вярваме, че вече всичко е наред и работи както трябва. Ако срещнете каквито и да било проблеми или трудности, моля не се колебайте да ни пишете за тях на boris.sabev@gmail.com. Сега вече всеки може лесно, бързо и безплатно да публикува обявите си за продажба на китари и други музикални инструменти.

ПРОДАВАМКИТАРА.СОМ е интернет сайт за продажба на употребявани музикални инструменти (предимно китари) и апаратура. Тук всеки китарист, професионалист или начинаещ, може да намери това, което отдавна е искал да има, но не е имал финансова възможност.

Ако търсите китара, усилвател или ефект – кликнете съответния линк от меню Категогии по-горе, за да разгледате какво предлагаме. Ако имате нещо за продаване, кликнете върху Публикувай Обява!

Важно – всеки артикул, обявен на сайта, отговаря на описанието, публикувано към него. На този сайт не се предлагат неработещи артикули, нуждаещи се от поправка или с липсващи части (освен ако липсите не са маловажни). Отговорност на всеки продавач е описанието му да е пълно и да дава изчерпателна информация за състоянието на конкретния предмет, предложен за продажба.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Facebook Friends

Спонсори